Anmälan till Fältveckan!

Fältveckan börjar i år den 22 maj kl 10.00 med samling och genomgång i Malmö. Exakt var meddelas senare. Det blir sedan dykning (om vädret tillåter) till och med den 27 maj. På kvällen den 27 maj är det den traditionella avslutningsfesten.

Havsresan sponsrar med (ett begränsat antal) matpaket och frukost till övernattande. Kvällsmat bekostas av deltagarna själva. Övernattning erbjuds på galeasen Helene, med ett begränsat antal kojer som tilldelas i tur och ordning efter anmälningsdatum.

Dykdagarna börjar enligt planen kl 8.30 med genomgång, och om vädret tillåter är det avfärd kl 9. Åter till Malmö vid en tidpunkt som beror på vad som görs under dagen. Vi kommer att ha en plan för alla dyk som skickas ut till de anmälda senare, men eftersom dykmål och annat kan behöva ändras under veckans gång (t.ex. pga väder) är det viktigt att du håller dig uppdaterad – kolla din mail kvällen innan du åker till Malmö! Vi kan alltså inte lova till 100% att det blir dyk på vissa mål eller platser, det bestäms av väder och vilka resurser som finns tillgängliga, dag för dag.

Nedan hittar du instruktioner för anmälan för dykare samt en särskild anmälan för fartyg. Vi vill ha detta senast den 30 april. Vi hör av oss till dig igen med mer information, senast den 7 maj.

FÖR DIG SOM VILL VARA MED, MEN INTE SKA DYKA

Fyll i blanketten precis som dykarna, men skriv i anmärkningsrutan vad du är intresserad av att hjälpa till med. Och du kan förstås strunta i allt som har med certifikat osv att göra. Försäkring är dock bra att ha – precis som vanligt.

FÖR DIG SOM SKA DYKA:

För att din intresseanmälan skall kunna behandlas måste vi precis som förra året veta följande (använd helst blanketten, SPARA och kolla den innan du skickar in den, och döp gärna om den till t.ex. ditt namn).

 •  Namn
 •  E-post
 • (Klubb etc)
 • Mobilnummer
 • Vilka dagar du vill dyka (SKRIV ALLA DATUM, INTE ”FRÅN xx TILL yy”, ”HELA VECKAN” eller liknande)
 • Vilka nätter du vill övernatta (SKRIV ALLA DATUM, INTE ”FRÅN xx TILL yy”, ”HELA VECKAN” eller liknande)
 • Om du vill vara med på festen den 27/5
 • Kopia på dykcert
 • Att du intygar att du har en försäkring som gäller för sportdykning
 • Om du har en UV-kamera med
 • Om du har särskilda önskemål om t.ex. parkamrat, typ av dykning, kost etc.

OBS! Precis som förra året måste vi ha en kopia på ditt dykcertifikat (skannat eller bra foto). Vi har inte kvar kopiorna från förra året. Dessutom skall du intyga att du har en försäkring (t.ex. genom klubb, hemförsäkring eller liknande) som täcker alla aktiviteter som har med sportdykning att göra. Ingen kopia = ingen dykning. Ingen försäkring = ingen dykning. Detta är utan undantag.

Tipsa gärna om idéer eller mål som du tycker skall besökas.

FÖR DIG SOM TAR MED FARTYG:

Vi vill veta

Kontaktperson/ansvarig (skall denne övernatta, men inte dyka, meddela detta!)

 • Namn på fartyg/typ samt antal platser (för dykare, exklusive förare)
 • Utrustning (Syrgas, VHF (ange anropssignal om du har en)
 • Behov: Mått för kajplats, djupgående eller plats för trailer på land, typ av bränsle (diesel, bensin), andra behov
 • Typ av försäkring
 • Annat du tycker är viktigt

Notera att det kan vara trångt med kajplats, så vi förbehåller oss rätten att tacka nej till erbjudande om medverkan av fartyg om de är för stora.

Skicka denna information med e-post till info@havsresan.se senast den 30 april